Terassi- ja parvekekaihtimet

Osasto:

Kuvaus

Meiltä löytyy erilaisia tuotevaihtoehtoja terassille ja parvekkeelle, sekä lasitetuille, että lasittamattomille. Terassin ja parvekkeen rakenne vaikuttaa siihen, millaisia tuotteita kohteeseen voidaan asentaa.

Kaksitoiminen vekkiverho on suosituin tuote parvekelasituksiin. Vekkiverhossa löytyy läpikuultavia ja peittäviä kankaita, vekkiverhon hopeoitu nurja puoli tehostaa lämmöntorjuntaa. Vekkiverhon voi asentaa jokaiseen parvekelasitustyyppiin ja joihinkin terassilasituksiin. Kattovekki sivukanaaleilla löytyy lasikattoihin.

Terasseille ja osalle parvekkeista voidaan asentaa screen-kankaasta valmistettu rullaverho, joka soveltuu myös lasittamattomiin kohteisiin. Lisävarusteina rullaverhoon on esimerkiksi alumiiniseen alaputkeen tulevat kahvat, joilla rullaverho voidaan lukita alareunastaan kiinni esimerkiksi terassin kaiteeseen.

Alumiinista sälekaihdinta voidaan asentaa joihinkin terassi- ja parvekekohteisiin.

Verhokiskoja voidaan myös asentaa terasseille ja parvekkeille. Alumiininen verhokisko kestää ulkonakin ja erilaisia verhokankaita on, jotka soveltuvat myös ulkotiloihin. Joitain verhokiskomalleja voi myös taivuttaa.

Joillekin terasseille ja parvekkeille voidaan myös asentaa esimerkiksi pystylamellikaihtimia ja paneeliverhoja.

Vekkiverhot valmistaa Kempeleellä Visor ja Kalajoella Solar Kaihdin
Rullaverhot, sälekaihtimet, pystylamellikaihtimet ja paneeliverhot valmistamme itse Joensuussa