Kaihtimet

Kaihtimet

Kaikki kaihtimet valmistetaan määrämittaisina ja ne on mahdollisuus saada myös moottorikäyttöisinä.

Sälekaihtimet

Perinteinen sälekaihdin ikkunan väliin asennettuna on pitkäikäinen ja vaivaton käyttää. Kaihdin vastaa yhtä lisälasia eli on myös hyvä lämmöneriste. Varaosia korjaamiseen löytyy tarvittaessa. Säleen leveydet ovat 25, 35 ja 50 mm. Perusikkunoiden lisäksi kaihtimet saa myös vinoihin, pyöreisiin ja kaari-ikkunoihin. Värivaihtoehtoja n. 100 erilaista, mallistosta löytyvät upeat puujäljitelmäkaihtimet. Asennus ikkunan väliin tai pintaan. Myös integroidut kaihtimet.

www.solar.fi »

Puusälekaihtimet

Puusälekaihdin on tyylikäs klassikko. Se luo harmonisen ja hienostuneen tunnelman päästäessään valoa säleiden läpi. Säleiden leveydet ovat 25, 35 ja 50 mm. Valikoimasta löytyvät kaikki kotimaiset, jalopuiset ja lämpökäsitellyt puulajit. Puusälekaihdinta voit käyttää myös tilanjakajana

www.snickarboden.com »

Kangasvekkiverhot

Kangasvekkiverho on monipuolinen kaihdin. Perinteisen mallin lisäksi vekkiverho on mahdollista saada myös kaksitoimisena, nosto ja lasku verhon ylä- ja alalaidassa. Kangasvaihtoehtoja on kevyestä läpikuultavasta kankaasta pimentävään, aina tarpeen mukaan. Vekkiverhosta on mahdollista saada myös täysin pimentävä versio, joka asennetaan ikkunan väliin sälekaihtimen tapaan.

www.solar.fi »

Rullaverhot

Materiaaliltaan erilaisia rullaverhokankaita on laaja valikoima. Pimentävä verho on mainio silloin, kun tarvitaan pimennystä esim. koulujen luokkahuoneet, nukkumahuoneet, av- tilat ym. Kun verho ei laske lämpöä läpi, myös huonetila pysyy viileämpänä. Screen verho antaa tehokkaan lämpö- ja häikäisysuojan ja samalla näkymä ulos säilyy vaikka verho on alaslaskettuna. Screen kankaasta valmistetaan myös lukittavia tuulensuojaverhoja ulkokäyttöön. Pvc- kangas on mainio tilaan, jossa tarvitaan roiskesuojausta ja kylmätiskikangas esim. kauppiaskäyttöön.

Uutta! Nyt voimme myös tulostaa rullakaihtimet omavalintaisesta kuvastasi.

www.sunsystems.fi »
www.pedelux.fi »

Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihdin on mainio ratkaisu esim. toimistoon. Screen kankainen lamelli antaa hyvän häikäisysuojan näyttöpäätetyöskentelyyn. Säädät helposti myös valon tuloa ja tulokulmaa. Lamellikankaita on 63, 89 ja 127 mm leveänä. Peruskankaiden lisäksi valikoimassa pimentävät ja palosuojatut kankaat. Pystylamellikaihdin on pelkistetty, mutta samalla tyylikäs kaihdin myös kotikäyttöön. Tule tutustumaan upeaan mallistoon liikkeellemme.