Markiisit

Markiisit

Ikkunamarkiisi

Ikkunamarkiisilla suojaat kodin pintoja ja huonekaluja auringon aiheuttamalta haalistumiselta. Ikkunamarkiisi pysäyttää tehokkaasti lämmön tulon sisätiloihin ja vähentää näin koneellisen ilmastoinnin tarvetta jopa 80 %.

Terassimarkiisi

Terassimarkiisilla saat rakennettua nopeasti viihtyisän kesäkeitaan pihallesi. Se suojaa sateelta, tuulelta ja liialta kuumuudelta. Samalla terassin käyttöaika pitenee -markiisin alla on aina kesä-.

Liikemarkiisi

Antaa näkyvyyttä, huomioarvoa ja näyttävyyttä. Liiketila pysyy viileämpänä ja tuotteet eivät haalistu. Omalla tekstillä tai logolla varustettuna markiisi toimii mainosvälineenä.

Kaikki markiisit valmistetaan määrämittaisina. Ne voidaan varustaa moottorilla ja aurinko- ja tuuliautomatiikalla. Kankaat ovat vettä ja likaa hylkiviä, home- ja Uv- suojattuja. Alumiinirunko on pitkäikäinen. Samalle rungolle voi vaihtaa kankaan vuosien perästä. Satojen erilaisten kangasvaihtoehtojen joukosta löytyy jokaiselle sopiva väri.Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut markiisit kestävät hyvin Suomen vaihtuvia sääolosuhteita.

www.sandatex.com »